Poolwatcher zwembad alarm blauw

Nieuw

Zwembad alarm Poolwatcher 

Wij zijn gestop met dit merk! Pool Watcher is voldoet niet meer aan de Franse normen. 

 

Meer details

365,00 €

Meer informatie

Zwembadalarm Poolwatcher 


Door de vele ongelukken met kinderen en dieren bij het zwembad is Frankrijk het eerste Europese land die bij wet verplicht het zwembad te beveiligen. Hiervoor heeft men normen opgesteld, waar door verschillende maatregels aan moet worden voldaan. Waarom zouden we die veiligheid hier in Nederland niet zelf toepassen om uw kind of dier te beschermen.

Deze verplichte veiligheidsmatregelen zijn:

1. Een muur die het zwembad omringd

2. Of een omheining die de het zwembad omringd

3 Of een constructie die het zwembad afdekt

4. Of een alarmsysteem voor het beveiligen van het zwembad

 

De vraag naar alarmapparatuur, wat een goedkoop alternatief is voor bv een muur te bouwen, neemt daarom enorm toe. Vele apparaten werken door hun eenvoudige vervaardiging zeer onbetrouwbaar. Verder bestaan er op dit moment maar een paar apparaten die volgens de Franse norm NFP 90-307 A1 gecertificeerd zijn.

 

De PoolWatcher bestaat uit drie eenheden:

1.Het driepootsysteem

Deze zwembadalarm bestaat uit polyethyleen en vormt de centrale eenheid van de PoolWatcher. Deze zwembad alarm installatie is onbreekbaar en is bestand tegen UV-straling. De behuizing van de bewakingselektronica, die centraal in de drijver is verwerkt, beschikt over twee staafvormige, roestvrije sensoren.

2.De stabilisatoren

De PoolWatcher blijft optimaal in het water en gaat zich zelf automatisch stabiliseren. Het alarmsysteem  is met zijn drie drijfpoten van  polyethyleen gemaakt. 

3.De stabilisatieplaat

Deze Poolwatcher stabalisatieplaat geeft nog eens extra stabiliteit op het wateroppervlake. Ze minimaliseert het schommelen van de PoolWatcher bij harde wind en voorkomt loos alarm.

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Poolwatcher zwembad alarm blauw

Poolwatcher zwembad alarm blauw

Zwembad alarm Poolwatcher 

Wij zijn gestop met dit merk! Pool Watcher is voldoet niet meer aan de Franse normen. 

 

Schrijf uw recensie