Intex Prism Rectangle Ultra Frame Pool 488 x 244 cm Bekijk groter

Intex Prism Rectangle Ultra Frame Pool 488 x 244 cm

Nieuw

Intex Prism Ultra Frame Pool 488 x 244 cm

Nieuwste Framepool zwembad van Intex

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

399,00 €

Meer informatie

Intex Prism Ultra Metal Frame Pool 488 x 244 cm

Dit Prism Frame zwembad behoort tot de sterkste Intex zwembaden! De afmeting van 488 x 244 is ruim en het zwembad is scherp geprijsd. Behalve de afmetingen is ook de sterkte van het Frame en de liner (de zijwanden) indrukwekkend. Het dikke frame zorgt voor veel stabiliteit en het materiaal van de zijwanden en bodem kunnen tegen een stootje. Het zwembad wordt geleverd met krachtige filterpomp, trap en een handleiding + DVD. Een zeer compleet pakket wat u bij ons voordelig aanschaft en zeer snel geleverd krijgt.

U kunt in dit zwembad lekker relaxen, maar er kan ook prima in gezwommen en gespeeld worden. Het is zelfs groot genoeg om baantjes te trekken of om een potje volleybal te spelen!


Extra sterk frame dankzij ovalen buizen

Het Prism Frame zwembad wordt overeind gehouden door het zeer stabiele frame. Dit frame is ovaalvormig zodat deze bij het oplopen van een deukje niet meteen instabiel wordt. De frame stukken kunnen zeer makkelijk in elkaar geklikt worden.


Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van de Prism Frame zwembaden is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De zijwanden bestaan uit drie lagen waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de zijwand zeer sterk. Het zwembad kan zo tegen een stootje!


Met cartridge filterpomp 2,27 m3 per uur

Bij dit Prism Frame zwembad wordt een cartridge filterpomp meegeleverd. Het water stroomt, in de pomp, door een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd. Het is wel raadzaam om een aantal losse zwembadfilters (type A) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.


Inclusief grondzeil, afdekzeil en ladder

Het Prism Frame zwembad wordt zeer compleet geleverd. Dat wil zeggen dat het grondzeil, afdekzeil en bijpassende zwembadtrap in het pakket zitten. Met het grondzeil wordt de onderzijde van het zwembad beschermd. (hierop komt het meest gewicht). Het afdekzeil kan eenvoudig vastgemaakt worden aan het zwembad met het randkoord.


In circa 60 minuten opgezet

Het opzetten van een Intex Prism Frame zwembad is eenvoudiger dan de grootte doet vermoeden. Met twee personen kan het zwembad in ongeveer 60 minuten opgezet worden. Bij het zwembad wordt een handige handleiding en DVD met opzetinstructie meegeleverd die gebruikt kunnen worden bij het opzetten.


Geschikt voor jarenlang zwembadplezier

Bij voorzichtig gebruik kunt u jaren vooruit met een Intex Prism Frame zwembad. We adviseren om, na het seizoen, het zwembad goed schoon te maken en vochtvrij op te slaan.

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Intex Prism Rectangle Ultra Frame Pool 488 x 244 cm

Intex Prism Rectangle Ultra Frame Pool 488 x 244 cm

Intex Prism Ultra Frame Pool 488 x 244 cm

Nieuwste Framepool zwembad van Intex

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...