Intex Ultra Frame Pool Rond 488 x 122 cm zandfilter

Nieuw

INTEX Ultra Frame Zwembad incl. zandfilterpomp - Ø 488 cm

Dit zwembad is een Intex Ultra Frame Pool en dat is een garantie voor kwaliteit. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. 

Meer details

469,00 €

Meer informatie

INTEX Ultra Frame Zwembad incl. zandfilterpomp - Ø 488 cm


Robuuste kwaliteit van een Ultra Frame Pool
Dit zwembad is een Intex Ultra Frame Pool en dat is een garantie voor kwaliteit. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. De wanden en bodem van het zwembad bestaan uit 3 lagen. Aan de buitenzijden zitten 2 lagen duurzaam PVC met daartussen een gerasterde laag. Hierdoor is de liner van het zwembad extra sterk. Dankzij het stevige frame en de sterke wanden gaat het zwembad extra lang mee. Zodat u en uw kinderen veel plezier van uw Intex Ultra Frame Pool zullen beleven!

Intex Ultra Frame Pool liner

Intex Ultra Frame Pool: Sterke 3-laags wanden
Dit zwembad heeft de beroemde Intex SUPER-THOUGH™ wanden. Deze wanden zijn driedubbelsterk. De liner van deze Intex Ultra Frame Pool bestaat uit 3 aparte lagen: Een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke en duurzame pvc buiten laag.

Intex Ultra Frame Pool stabiel

Stevig & Stabiel dankzij het unieke frame
De Intex Ultra Frame Pools staan bekend om hun sterke constructie. De zwembaden hebben een frame dat bestaat uit dikke buizen. Door de ovale vorm van de buizen is het frame stabieler dan de andere frame zwembaden die te koop zijn.

Intex Ultra Frame Pool filterpomp aansluitingen

Met handige aansluitingen voor uw filterpomp
Dit Intex Ultra Frame zwembad heeft 2 bevestigingspunten om bijgeleverde filterpomp op aan te sluiten. Deze aansluitingen hebben een doorsnede van 38 mm.

Intex ultra frame pool 488 afmetingen

Uitgebreid pakket accessoires bij uw Ultra Frame Pool
Koopt u een Intex Ultra Frame Pool, dan koopt u meer dan alleen het zwembad. Bij deze Ultra Frame Pool krijgt u een uitgebreid pakket met de belangrijkste accessoires die u voor uw zwembad nodig heeft.

Intex Ultra Frame Pool zandfilterpomp

Inclusief Intex zandfilterpomp 4m3/h

Dankzij de bijgeleverde zandfilterpomp wordt al het vuil dat groter is dan een zandkorrel via het filtersysteem gefilterd. De zandfilterpomp heeft een capaciteit van 4000 liter per uur. Met de 24-uur timer kunt u zorgen dat de pomp automatisch het aantal benodigde uren draait. De zandfilterpomp kan gebruikt worden icm 12 kg filterzand of 8,5 kg glasfilter

Intex Ultra Frame Pool ladder

Inclusief Intex veiligheidsladder
Daarnaast ontvangt u bij dit zwembad een zwembadtrap. Met deze Intex zwembad ladder kunt u makkelijk het zwembad in en uit klimmen. Deze stabiele zwembadladder is voorzien van treden met anti slip. De ladder is eenvoudig in elkaar te zetten.
Bij aankoop van dit Intex zwembad krijgt u de meest veilige Intex ladder meegeleverd. Deze ladder beschikt over verschuifbare treden: deze kunnen, als het zwembad niet wordt gebruikt, eraf worden geschoven. Hierdoor beperk je de mogelijkheid voor kinderen om zonder toezicht het zwembad in te springen.

Intex Ultra Frame Pool afdekzeil

Inclusief Intex afdekzeil
Met bijgeleverd afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt. Met touw tegen wegwaaien en kleine gaatjes zodat het water blijft ademen. Daarnaast zorgen de gaten ervoor dat u het afdekzeil ook als het geregend heeft eenvoudig van het zwembad kunt halen.

Intex Ultra Frame Pool grondzeil

Inclusief Intex grondzeil

Ter bescherming van de zwembadbodem
Ter voorkoming van modderpoelen rondom zwembad

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Intex Ultra Frame Pool Rond 488 x 122 cm zandfilter

Intex Ultra Frame Pool Rond 488 x 122 cm zandfilter

INTEX Ultra Frame Zwembad incl. zandfilterpomp - Ø 488 cm

Dit zwembad is een Intex Ultra Frame Pool en dat is een garantie voor kwaliteit. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. 

Schrijf uw recensie