Zwembaden

In de zomer lekker afkoelen met de hele familie in uw eigen tuin, wie wil dat nou niet! Wij leveren alle zwembaden van de topmerken Intex en Bestway. Van Framepool en Utlra Framepool tot de gemakkelijke Easy Set opblaaszwembaden, bij ZwembadPrijs.nl vind u echt alles.

Zwembaden Er zijn 43 producten

Subcategorieën

 • Intex Metal Frame Pool

  De Intex Metal Frame Pool is het meest verkochte zwembaden van Intex. De Framepools zijn eenvoudig op te bouwen, binnen 45 minuten is het zwembad bad vulklaar en heeft een zeer stevig en stabiel metalen frame. De wanden gemaakt van een sterke 3-laags Super Though liner. Intex heeft naast ronde ook rechthoekige modellen van de metalen Framepools.

 • Intex Prism Frame Pool

  NIEUWSTE zwembaden van Intex is de Prism Frame zwembad.

  De Prism Frame Pool modellen zijn onlangs verder vernieuwd en verbeterd. Deze nieuwe lijn is nu uitgevoerd in een mooi design in een rustige lichtblauwe kleur. Intex Prism Frame komt in vele verschillenden maten en hoogte, er is dus ruim genoeg voor ieder gezin. Prism Frame Pool is niet alleen in rond en rechthoek, maar nu ook in een handig vierkant model. Het verstevigde metaal frame zwembad zorgt voor jarenlang zwembadplezier.

 • Intex Ultra Frame Pool

  Intex Ultra Frame Pool is het complete zwembad van absolute top kwaliteit! Dit Intex Ultra Metal Frame Pool gaat net een stapje verder dan de standaard Intex Frame zwembaden. Deze Ultraframe is niet alleen fraaier, maar blinkt vooral uit door zijn constructie. De gegalvaniseerde stalen buizen zijn ovaal van vorm en zorgen hierdoor voor extra stabiliteit. Met de bijgeleverde instructie DVD heeft u het zwembad na ongeveer 45 minuten klaar staan om te vullen. Deze UltraFramePools worden altijd compleet geleverd met trap, zeil, onderzeil, noppefolie, vollybalset, en een extra zware Intex pomp.

 • Intex Easy Set Pool

  De Intex Easy Set Pool is envoudig op te zetten, u bent binnen 10 minuten klaat om te vullen. Laagdrempelig zwemplezier in uw eigen tuin. Gemaakt van Super Though Zwembadliner: extra stevige 3-laags wanden. Extra stabieliteit dankzij de grote opblaasrand. De Intewx Easyset is verkrijgbaar in de maten 244, 305 en 366, 460 en 550 cm met hoogte van 76, 91 tot wel 110 cm hoog. Ook vele accessoires de Easy Set Pool zwembaden zijn in onze shop beschikbaar.

 • Bestway Frame Pool

  De Metal Frame Pools van Bestway zijn uniek. Dit door de kleur en speciale hoogte van deze metaal frame zwembaden. De Framepools zijn eenvoudig op te bouwen, binnen 45 minuten is het zwembad bad vulklaar en heeft een zeer stevig en stabiel metalen frame. De wanden gemaakt van sterk 3 laags plastic, dit gaat tien tallen jaren mee. Bestway heeft naast ronde ook rechthoekige modellen van de metalen Framepool zwembaden.

 • Zwembad Aanbiedingen

  Intex / Bestway zwembad kopen? Zie hier onze wekelijkse zwembad aanbiedingen. Door grote voorraden hebben wij mooie acties. Ook bieden wij hier complete zwembad startersets aan, u kunt meteen aan de slag. Wij leveren deze produkten binnen 2 werkdagen.

per pagina
Toont 1 - 20 van de 43 items
Toont 1 - 20 van de 43 items